samen hartewensjes maken

Een hartewensje is een ritueel geschenk waarmee je op een persoonlijke manier zegt "ik hou van jou!", "ik zie jou!", "ik ben blij met jou!".

Hartewensjes zijn de ideale verpakking voor kleine persoonlijke cadeautjes en boodschappen of voor het overbrengen van wensen, zowel bij intieme als bij feestelijke en rituele gelegenheden.  Je kunt ze persoonlijk geven, versturen per post, te vinden leggen, in een jaszak stoppen, als tafelversiering gebruiken, op een hoofdkussen leggen, ...

Wie ze openmaakt krijgt een kijkje in jouw hart. Met die intentie worden ze gemaakt en gegeven.

In deze workshops maken we hartewensjes van 1mm dik wolvilt. Ze meten ongeveer 9 x 8 cm. Wolvilt is verkrijgbaar in allerlei kleuren en gemakkelijk te verwerken. Het biedt vele creatieve mogelijkheden en in combinatie met garens, linten en andere materialen zoals knopen, parels en halfedelstenen krijgen deze hartewensjes de door jou gewenste expressie.

 Op bijpassende wenskaartjes kun je een persoonlijke boodschap schrijven.

Er wordt gezorgd voor een ruime sortering aan vilt en andere materialen, ik begeleid je bij de keuze van het patroon en de materialen, en bij het maken. Ervaring met naaien is niet nodig.

Hartewensjes kunnen ook in opdracht gemaakt of besteld worden. Een privé-workshop of een workshop op locatie is ook mogelijk. Voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk of een geboorte kunnen hartewensjes onder mijn begeleiding gemaakt worden samen met familieleden en vrienden die daarbij betrokken (willen) zijn.

 

Eendaagse workshop

In deze workshop maak je gemiddeld 20 hartewensjes per deelnemer.

Praktische informatie:

datum :  zie agenda

locatie :  op een rustige plek in Nederweert

kosten :  € 60,- inclusief materialen

               Je lunch neem zelf je  mee, voor thee wordt gezorgd

deelnemers : 5                                                                            

deelnemers : 5

aanmelden :  info@

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wil.

 

Workshop op locatie

Een eendaagse of meerdaagse workshop waarin we hartewensjes maken voor een door jou gekozen thema of een speciale gelegenheid. Je nodigt daarvoor zelf voldoende deelnemers uit.  

Praktische informatie:

De datum, locatie, inhoud, het aantal deelnemers en de kosten voor de workshop worden bepaald in overleg.

Neem contact op voor meer informatie of als je vragen hebt.

 

Hartewensjes op bestelling gemaakt

Hartewensjes voor een bepaalde gelegenheid of een thema kunnen op bestelling gemaakt worden. Vorm, kleur, afwerking, aantallen en prijs worden bepaald in overleg.  Houd rekening met een levertijd van minimaal twee weken.

Praktische informatie:

Voor een bestelling en meer informatie; Neem contact op.

 

 

 

                                           © myriam ponet