dscf2696_2

samen hartewensjes maken

Een hartewensje is een ritueel geschenk waarmee je op een persoonlijke manier zegt "ik hou van jou!", "ik zie jou!", "ik ben blij met jou!".

Hartewensjes zijn de ideale verpakking voor kleine persoonlijke cadeautjes en boodschappen of voor het overbrengen van wensen, zowel bij intieme als bij feestelijke en rituele gelegenheden.  Je kunt ze persoonlijk geven, versturen per post, te vinden leggen, in een jaszak stoppen, als tafelversiering gebruiken, op een hoofdkussen leggen, ...

Wie ze openmaakt krijgt een kijkje in jouw hart. Met die intentie worden ze gemaakt en gegeven.

In deze workshops maken we hartewensjes van 1mm dik wolvilt. Ze meten ongeveer 9 x 8 cm. Wolvilt is verkrijgbaar in allerlei kleuren en gemakkelijk te verwerken. Het biedt vele creatieve mogelijkheden en in combinatie met garens, linten en andere materialen zoals knopen, parels en halfedelstenen krijgen deze hartewensjes de door jou gewenste expressie.

 Op bijpassende wenskaartjes kun je een persoonlijke boodschap schrijven.

Ik zorg voor een ruime sortering aan vilt en afwerkingsmaterialen, en ik begeleid je bij de keuze van het patroon en de materialen, en bij het maken. Ervaring met naaien is niet nodig.

We komen in deze workshops samen in kleine groepen van maximaal 5 deelnemers.

Hartewensjes kunnen ook in opdracht gemaakt of besteld worden. Privé-workshops of een workshop op locatie is ook mogelijk. Voor speciale gelegenheden zoals een huwelijk of een geboorte kunnen hartewensjes onder mijn begeleiding gemaakt worden samen met familieleden en vrienden die daarbij betrokken (willen) zijn.

 

Praktische informatie:

datum:  zie agenda

locatie: op een rustige, groene plek in Nederweert of op een plek naar wens

kosten:  € ,- inclusief materialen.  

aanmelden en meer informatie:  neem contact op

Neem gerust contact op als je vragen hebt of meer informatie wil.